De Verbeelding Aanwakkeren Met Iedere BloemSM

De Verbeelding Aanwakkeren Met Iedere BloemSM

Greenhouse-Flowers

Beeld Jezelf Eens In

Beeld jezelf een nieuw snijbloemenbedrijf in, ontstaan uit een diepe en intense passie voor bloemen. Beeld jezelf een niveau van ondersteuning in op alle fronten dat verdergaat dan je verwachtingen en werkt vanuit nieuwe en evoluerende technologieën. Maar bovenal, beeld jezelf een organisatie in die er voor jou is.

BloomStudios is toegewijd aan het succes van iedereen die onze producten aanraakt, van distributeur en kwekers, tot groothandelaren, designers en retailers. We combineren onze passie voor onderzoek en ontwikkeling met pure blijdschap voor snijbloemen om de beste kwaliteit zaden, onbewortelde stekken en producten uit weefselkweek te kunnen leveren die onze partners en hun klanten over de hele wereld zullen omarmen.

BloomStudios Mark
Field

Waarom BloomStudios

Onze passie voor snijbloemen loopt diep door onze aderen, via ieder zaadje of stek en iedere steel. Als onderdeel van Ball Horticultural Company, zijn we geïnspireerd door ongeëvenaarde kennis, uitzonderlijke bronnen en liefde voor alles wat we doen.

Values Driven

Door Waarden Gedreven

We zijn toegewijd aan een gemeenschappelijk doel dat verder gaat dan bloemen. Dit, doordat we onszelf niet alleen definiëren door onze producten, maar ook door hoe we onze medewerkers, onze klanten en onze planeet behandelen.

Unmatched_Science

Ongeëvenaarde Kennis

We maken gebruik van een geërfde bron van veredeling en innovatie om superieure genetica en kwaliteit te kunnen leveren. We streven ernaar om geavanceerde producten te ontwikkelen en te helpen betere oogsten te behalen.

Comprehensive Support

Uitgebreide Ondersteuning

Van superieure technische ondersteuning tot het leveren van oplossingen en proeven, we streven ernaar betere producten te creëren met als ultieme doel de beste service te bieden.

De Verbeelding Aanwakkeren… Wereldwijd

We bieden lokale ondersteuning op wereldwijde schaal. Dankzij ons uitgebreide netwerk van locaties, kunnen we profiteren van recente innovaties en mogelijkheden. We zijn beschikbaar om technische ondersteuning en assistentie te bieden aan telers en distributeurs overal ter wereld.

Image-5
BloomStudios Map

Nieuws en Evenementen

Onderweg Naar IPM

Eind januari zijn we te vinden in Duitsland voor IPM Essen, 's werelds toonaangevende tuinbouwbeurs. Bezoek ons in hal 2, stand 2B29 en hal 2, stand 2A17.

Over IPM Essen

Scott Rusch Introduceert BloomStudios

De BloomStudios GM sprak onlangs met GrowerTalks over het waarom, wanneer en hoe van onze gloednieuwe snijbloemendivisie.

Waarom? Wanneer? Wat? Lees het Interview

Podcast Met Insider Informatie

GM Scott Rusch sprak op de Greenhouse Grower Podcast over hoe BloomStudios zijn naam kreeg, macrotrends in de industrie en toekomstige doelen.

Luister Naar de Podcast

Schrijf u Hier in voor Nieuws en Updates

BloomStudios Mark Small